Ön Test-Son Test Nedir? - T.C. Sağlık Bakanlığı, Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Enfeksiyon Kontrol Hekimliği Uzaktan Eğitim Programı


Resmi büyütmek için tıklayınız.

ÖN TEST-SON TEST NEDİR?
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI, TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU
ENFEKSİYON KONTROL HEKİMLİĞİ UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMI
  • "Enfeksiyon Kontrol Hekimliği Uzaktan Eğitim Programı"nda derslere başlamadan önce karşınıza "Ön Test" sayfası çıkacak. "Ön Test" bir sınav değil, sadece sizin eğitim programına başlamadan önce kendinizi değerlendirmeniz için bir ölçümdür. "Ön Test"i tamamladıktan sonra "Enfeksiyon Kontrol Hekimliği Uzaktan Eğitim Programı"nın ilk dersine otomatik olarak yönlendirileceksiniz.
  • "Enfeksiyon Kontrol Hekimliği Uzaktan Eğitim Programı"nın son dersini tamamladıktan sonra otomatik olarak "Son Test" sayfasına yönlendirileceksiniz. Bu sayfada "Ön Test"te sorulan soruların aynılarını yanıtlayarak eğitim programı başı ve sonu arasında verdiğiniz yanıtlarda bir fark olup olmadığını görebileceksiniz. "Son Test"i tamamladıktan sonra eğitim programı ana sayfasından "Katılım Belgenizi" alabilirsiniz.
NOT: T.C. Sağlık Bakanlığı, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Enfeksiyon Kontrol Uzaktan Eğitim Programı ile ilgili detaylı bilgiler, sık sorulan sorular ve yanıtlarına www.ekuzep.org/destek sayfasından ulaşabilirsiniz.

www.ekuzep.org